Έκρηξη Χατζηνικολάου για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τα εμπόδια που δημιουργεί

από fimotro

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίπτωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για τα εμπόδια που δημιουργεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις επενδύσεις και ειδικά στους ξένους επιχειρηματίες της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που προσφέρουν εργασία σε χιλιάδες ανθρώπους και έχουν φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην χώρα μας, προχώρησε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών την εκπομπή του στον Real fm εξερράγη δικαιολογημένα για τον περίεργο ρόλο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η οποία δεν έχει καταλάβει ότι θεσμική υπόχρεωσή της είναι να λειτουργεί υπέρ της αγοράς. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη περίπτωση επισημαίνοντας ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από την Ολλανδική εταιρεία που μπήκε και επένδυσε στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ εκατό διαφορετικές διευκρινίσεις σε σχέση με το εάν συνδέονται ή όχι με άλλα ξένα funds τα οποία κατέχουν μετοχές στην εταιρεία!

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε εάν τελικά ο ρόλος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι να διώχνει, αντί να φέρνει επενδύσεις και αναρωτήθηκε επίσης εάν κάνουν το ίδιο και με άλλες εταιρείες που έχουν έρθει να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Εύλογα και εξαιρετικά κρίσιμα τα ερωτήματα που έθεσε σε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος προειδοποίησε τους αρμόδιους υπουργούς ότι τους τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια τους. Ας ελπίσουμε ότι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τα άκουσαν όλα αυτά και θα κόψουν τις αρνητικές ενέργειες και κινήσεις που κάνουν και διώχνουν τελικά τους επενδυτές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα