Εκπτώσεις: Οι προσφορές και τι να προσέξουν οι καταναλωτές

από Philippos

Στις εκπτώσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και στο τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Νίκος Κογιουμτζής. «Αυτό που συνιστούμε κάθε φορά στους καταναλωτές είναι να κάνουν έρευνα αγοράς, να βλέπουν την διπλή αναγραφόμενη τιμή, να ξέρουν το προϊόν τι τιμή είχε πριν και τι τιμή είχε μετά για να μην πέσουν ουσιαστικά στην παγίδα των πλασματικών εκπτώσεων. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται, γινόμαστε καλοί και εμείς σαν επιχειρηματίες και η αγορά, αλλά ουσιαστικά δίνει και προστιθέμενη αξία στην ίδια την οικονομία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Κογιουμτζής.

Αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την ενδιάμεση Κυριακή που θα είναι ανοικτά, τόνισε ότι το προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας, από τις 11:00 έως τις 18:00.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές ενώ κάλεσε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές τους.

«Είναι μονόδρομος πια για όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες να κάνουν γενναίες εκπτώσεις. Γιατί η μόνη οδός ρευστοποίησης για τις επιχειρήσεις είναι η κατανάλωση αυτή τη στιγμή γιατί έχουμε κλειστό τραπεζικό σύστημα. Το 90% των επιχειρήσεων δεν φτάνουν ούτε στο γκισέ των τραπεζών, άρα εκ των πραγμάτων θα έχουμε πολύ καλές εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν και 70 και 80%. Άρα εκ των πραγμάτων θα πρέπει να βγει ο κόσμος να δει να κάνει έρευνα αγοράς και αμέσως μετά να ψωνίσει» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα