Τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκπροσώπησε την Κυριακή το πρωί στον εορτασμό των Σαλαμινίων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος. Παρουσία του Δημάρχου του νησιού Γιώργου Παναγόπουλου, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και παρουσία τέως υπουργών και πρέσβεων καθώς και του στρατιωτικού ακολούθου της ρωσικής πρεσβείας, πλήθος κόσμου τίμησε τη μνήμη των Σαλαμινομάχων.
Όπως τόνισε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε μήνυμα του “Δεν ξεχνάμε γιατί υπάρχουμε και υπάρχουμε γιατί δεν ξεχνάμε. Τιμή λοιπόν για τους προγόνους μας. Εκείνους που έδωσαν μάχες για αξίες και ιδανικά”.
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος θα παραβρεθεί και την επόμενη εβδομάδα στους διήμερους εορτασμούς των Σαλαμινίων στο νησί του αργοσαρωνικού και πάλι εκπροσωπώντας το Κοινοβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα