Εκλογικός τακτικισμός της κυβέρνησης με την Α’ κατοικία

από fimotro

Χάσμα με τους Θεσμούς οι οποίοι βλέποντας ότι η κυβέρνηση θα χάσει τις εκλογές, δεν ενδίδουν στις πιέσεις της

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πάρουμε σύντομα το 1 δισ. ευρώ και όλα δείχνουν εκλογές το καλοκαίρι

Παρά τα όσα λέει δεξιά και αριστερά ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση κινείται ήδη σε ρυθμούς εκλογών και επιβεβαιώνεται αυτό από τους τακτικισμούς που ετοιμάζει το Μαξίμου. Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση τη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας, στη βάση της συμφωνίας κυβέρνησης – τραπεζών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, μέχρι την Παρασκευή θα συνεχιστεί η συζήτηση με τους εποπτικούς θεσμούς του τραπεζικού συστήματος για την αποσαφήνιση τεχνικών λεπτομερειών.Νωρίτερα ο επικεφαλής των τεχνοκρατών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Ντέκλαν Κοστέλο, είχε δηλώσει πως «έχουμε ακόμα δρόμο» για την νέα ρύθμιση και πως «οι συζητήσεις συνεχίζονται. Πρέπει να εξετάσουμε μια σειρά από περίπλοκα τεχνικά θέματα».
Χθες Τρίτη, η πολύωρη τηλεδιάσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης και των δανειστών για το διάδοχο σχήμα του «νόμου Κατσέλη» για την προστασία της α’ κατοικίας ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών πλησιάζει, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις. Κυριακή, κοντή γιορτή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα