Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την συμμετοχή

από fimotro

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα έφτασε στην Πλάκα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ώστε να σκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη εμφάνιση εδώ και αρκετό καιρό (τελευταία ήταν στη Βουλή κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης), έφτασε στο 1ο Πειραματικό στην οδό Ηπίτου 15, στην Πλάκα λίγο πριν τις πέντε, για να συμμετάσχει με την σειρά του στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου πρόεδρου στο κόμμα, έπειτα από 15 χρόνια. Έμφανώς ευδιάθετος, ο πρώην πρωθυπουργός χαιρέτισε τον κόσμο που βρισκόταν μαζεμένος έξω από το εκλογικό κέντρο. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν συμμετείχε καθόλου στις εσωτερικές διαδικασίες για την διαδοχή του.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα χιλιάδες μέλη. Το δικούς τους παρών και το δικό μου, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα», ανέφερε στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα