Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας τη Νέα Ιωνία, καλώντας τους πολίτες να βρεθούν στις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες κατά την περιοδεία του στη Νέα Ιωνία.

Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας τη Νέα Ιωνία, καλώντας τους πολίτες να βρεθούν στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Δεν μπορώ να μην ξεχάσω ότι έρχομαι στη Νέα Ιωνία στα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης. Μια πόλη που έχει βαθιά ιστορία και ρίζες στον προσφυγικό ελληνισμό, τον οποίο τιμούμε και αναγνωρίζουμε», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον συναντήσουν.

Ακούγοντας το σύνθημα «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ότι αυτή την στιγμή δεν είναι. «Προσέξτε είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός, αυτή τη στιγμή δεν είμαι. Έχουμε υπηρεσιακό, αν θέλετε να ξανά είμαι ο πρωθυπουργός να πάτε όλοι και όλες να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου», τόνισε.

Μητσοτάκης: Αν οι εκλογές είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι εάν οι εκλογές της 21ης Μαίου είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση. «Υπάρχει ένας λόγος που δεν είμαι σήμερα πρωθυπουργός και αυτός ακούει στο όνομα απλή αναλογική. Αν οι εκλογές είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό, λοιπόν, που κάποιοι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε στις κάλπες τις 21ης Μαΐου επειδή πειραματίστηκαν με την απλή αναλογική σας ζητώ να το κάνουμε πράξη σε 20 μέρες από τώρα με μια ισχυρή ΝΔ».

«Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής. Βλέπετε ότι, ήδη, η Τουρκία έχει σήμερα μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας για να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αυτό είναι το ζητούμενο των επόμενων εκλογών αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία ανόρθωσης και εκσυχρονισμού της χώρας», ανέφερε μεταξύ άλλων. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα