Έκληση της μητέρας Κατσίφα για επιστροφή της σορού

από fimotro

Έκκληση για την επιστροφή της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα κάνει η μητέρα του Ευαγγελία καθώς ακόμα δεν έχει τελεστεί η κηδεία. Την ίδια στιγμή, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, καλεί τις αλβανικές Αρχές να παραδώσουν τη σορό. 

«Γιατί το κρατάνε Βαγγέλη, γιατί δεν φωνάζετε όλοι;» είπε η κυρία Κατσίφα στον βουλευτή του κόμματος LSI Βαγγέλη Ντάβο και στην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους με τους οποίους συναντήθηκε το Σάββατο.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα περιέγραψε τη στιγμή που οι Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας τονίζοντας πως «εγώ δεν φοβήθηκα, μου έδωσαν όλοι οι άγιοι πάντες τη δύναμη».

«Ήρθαν να με τρομοκρατήσουν εμένα; Για ποιο πράγμα; Στον τόπο μου; Στο σπίτι μου;» διερωτήθηκε η Ευαγγελία Κατσίφα και ισχυρίστηκε πως ο γιος της «αν ήθελε να σκοτώσει, θα σκότωνε καμιά δεκαριά».

«Το παιδί μου ήταν θρήσκο μου έλεγε: δεν φοβάμαι τίποτα μάνα, εσύ πρόσεχε τα αρπακτικά. Τα χωριά μας χαλάσανε. Παίρνουνε λεφτά από τους Αλβανούς και δίνουν στραβές καταθέσεις. Για ποιο πράγμα; Γιατί τα χωριά μας γίνανε έτσι; Γιατί; Πρέπει να είμαστε μια γροθιά, ελληνισμός βρε», λέει η κ. Κατσίφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα