Έκλεισε το e-shop του “Μουστάκα”: Δεν θα δέχεται ηλεκτρονικές παραγγελίες

από fimotro

Κλειστό θα παραμείνει το ηλεκτρονικό κατάστημα του Μουστάκα για νέες παραγγελίες. Με μήνυμα στην ιστοσελίδα του το κατάστημα παιχνιδιών ενημερώνει ότι δεν θα δέχεται παραγγελίες για σήμερα, προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετήσει αυτές που έχουν ήδη γίνει.

H ανακοίνωση: 

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Για να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα τις παραγγελίες που ήδη έχουμε λάβει, δεν θα δεχόμαστε νέες για σήμερα. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας!».

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Νοεμβρίου ήταν το Jumbo που είχε ανακοινώσει ότι το e-shop του θα σταματούσε να δέχεται παραγγελίες εξαιτίας μεγάλου φόρου. «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας», ανάφερε η ανακοίνωση.

Το e-shop του Jumbo άνοιξε ξανά για αγορές και παραγγελίες στις 30 Νοεμβρίου αλλά η εταιρία έχει ανακοινώσει πως μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα