Εισηγούνται στον Τσίπρα να ανοίξει μέτωπο με τις εταιρείες μετρήσεων!

από fimotro

Συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγούν στο να διαπράξει νέα γκάφα μετά τις αγωγές στους δημοσιογράφους

Ένα νέο στρατηγικό λάθος που θα αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό πεδίο, μαθαίνουμε ότι έχουν εισηγηθεί στον Α. Τσίπρα. Μετά το τραγικό λάθος με τις αγωγές κατά δημοσιογράφων, οι σκληροί του ΣΥΡΙΖΑ “απαιτούν” από τον πρόεδρό τους να φέρει στη Βουλή το θέμα των εταιρειών δημοσκοπήσεων για να τις καταγγείλει μαζικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί που λένε στον Τσίπρα ότι τα πάει περίφημα και ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες(!) του εισηγούνται να ζητήσει τη νομοθετική ρύθμιση του συνολικού πλαισίου για μετρήσεις ώστε να μην δημοσιοποιείται εκτίμηση εκλογικής επιρροής και πρόθεση ψήφου αλλά μόνο τα άλλα στοιχεία των μετρήσεων!

Είναι προφανές ότι αυτοί που εισηγούνται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει ή να φιμώσει τις εταιρείες μετρήσεων είναι οι ίδιοι που του έλεγαν προεκλογικά ότι τα πάει καλά, ότι η ψαλίδα της διαφοράς από τη ΝΔ είναι πολύ μικρή και ότι σήμερα η κοινωνία είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και κατά της ΝΔ!

Η αλήθεια είναι ότι ο Α. Τσίπρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση κυρίως γιατί δεν έχει αναδείξει νέα πρόσωπα στον ΣΥΡΙΖΑ και επειδή οι θέσεις του είναι εντελώς παρωχημένες αν και στο κόμμα του πιστεύουν το αντίθετο. Εάν όμως μέσα σε λίγες ημέρες διαπράξει και νέο λάθος ανοίγοντας νέα μέτωπα, τότε τι να υποθέσει κανείς; Μόνο ότι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά αυτοκαταστροφικοί…

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα