“Είμαι αθώα, με παγίδευσαν”, φωνάζει το γνωστό μοντέλο από τη φυλακή

από fimotro

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα επιμένει για την αθωότητα του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μοντέλου αναμένονται τα αποτελέσματα τόσο των τοξικολογικών εξετάσεων όσο και το πόρισμα των εγκληματολογικών ερευνών για το ποιος τοποθέτησε το GPS στο αυτοκίνητο της.

«Περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα όλων αυτών των διαδικαστικών πράξεων και το κυριότερο από όλα θα εκκινήσουμε από εβδομάδα και μια σειρά ανακριτικών μαρτυρικών καταθέσεων που νομίζουμε θα αποσαφηνίσουν το ποιος είχε το κίνητρο να τοποθετήσει αυτά τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της κοπέλας» σημείωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Κατάθεση έδωσε και ο σύντροφος του μοντέλου υποστηρίζοντας πως η 30χρονη είναι αθώα. «Έχω δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια και την γνωρίζω πολύ καλά. Εργάζεται στην εταιρεία μου, στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, με μισθό 600 ευρώ καθαρά. Εγώ φροντίζω για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών, της ίδιας και του παιδιού χωρίς να μας λείπει τίποτα. Δεν υπάρχει κίνητρο να προβεί στην πράξη για την οποία κατηγορείται γιατί δεν της λείπει τίποτα, δεν έχει οικονομική ανάγκη. Είμαι σίγουρος, δεν είναι χρήστης και δεν είχε λόγο να γίνει έμπορος» υποστήριξε ο σύντροφός της στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης θα υπάρξουν σύντομα τα αποτελέσματα των ερευνών που θα δώσουν φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα