Εικόνες συνωστισμού και στο Ηράκλειο Κρήτης

από fimotro

Εικόνες προ… κορωνοϊού καταγράφηκαν στο Ηράκλειο που πλημμύρισε από κόσμο! Παρά το γεγονός ότι διανύουμε το δεύτερο Σαββατοκύριακο στο οποίο δίδεται η δυνατότητα για διαδημοτικές μετακινήσεις, οι Ηρακλειώτες προτίμησαν να κατέβουν μία βόλτα στο κέντρο της πόλης.

hrakleio-kentro-koronoios

Νέοι κυρίως άνθρωποι, έστειλαν τον κωδικό 6 στο 13033 και κατέβησακν στο κέντρο αψηφώντας τόσο το κρύο όσο και τον… κορωνοϊό.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν φορούσαν μάσκες ενώ οι αποστάσεις σε αρκετούς πεζόδρομους δεν τηρούνταν.

hrakleio-kentro-koronoios4

Δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που είχαν κάτσει σε παγκάκια ή σε σκάλες για να απολαύσουν έναν καφέ μαζί με τις παρέες τους. Κι όλα αυτά χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο καθώς η απουσία της αστυνομίας ήταν αισθητή!

Συνωστισμός και στη λαϊκή αγορά

Παρόμοια όμως ήταν και η εικόνα που αντίκρισε ο φακός του cretapost και το πρωί στην λαϊκή αγορά του Ηρακλείου.

Τα μέτρα τηρούνταν μόνο από τους εμπόρους αντίθετα οι καταναλωτές που πήγαν να προμηθευτούν λαχανικά, φρούτα και ρούχα δεν τηρούσαν ούτε αποστάσεις ενώ υπήρξαν και κάποιοι που δεν έκαναν χρήση μάσκας.

Η αστυνομία ήταν και πάλι… απούσα ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως η καντίνα που λειτουργούσε στη λαϊκή υπήρχε και… live μουσική από θαμμώνες ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την απολάμβαναν πίνοντας μπύρες.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα