Είχε την τιμητική του και πάλι

από fimotro

Σε όλες τις συζητήσεις στη Βουλή ο Τσίπρας χάνει τις εντυπώσεις λόγω Πολάκη

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις. Τουλάχιστον 10 φορές έχει παιχθεί το ίδιο έργο. Ο Τσίπρας πρέπει να απαντήσει για τον Πολάκη, με τον πρωθυπουργό να αξιοποιεί την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει την μεσαία τάξη ότι διαθέτει σοβαρά στελέχη που μπορούν να κάνουν αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Τι να απαντήσει ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν τόσοι και τόσοι σύμβουλοί του του έχουν επισημάνει το πρόβλημα και δεν κάνει απολύτως τίποτα γιατί είναι δέσμιος των ακραίων και των γραφικών; Το αποτέλεσμα το είδαμε και σήμερα. Κουρασμένος και γεμάτος αγωνία ο Τσίπρας να απολογείται για τον Πολάκη.

Τον περιέλαβε ο Μητσοτάκης και έοαιξε μπάλα στο γήπεδο που ήθελε. “Ένα από αυτά είναι ένα κτηνιατρικό που ο κ. Πολάκης έλεγε γιατί δεν τον δίνουμε όταν ο CDC έλεγε ότι είναι για αγελάδες και μοσχάρια» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσατε τον εμβολιασμό. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν δεν μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός».

Χρειάζεται σχόλιο δικό μας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα