Μήνυμα στήριξης και αναγνώρισης των σημαντικών προσπαθειών που καταβάλλουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα απέστειλε στους εργαζόμενους του Ομίλου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για τη συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια.

“Είμαστε η τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες τους με εναλλακτικούς τρόπους και διευκολύνει το ιατρικό προσωπικό να αντεπεξέλθει στο βαρύ και δύσκολο έργο του. Ο καθένας από εσάς με τη δουλειά του, σε όποιον τομέα κι αν εργάζεται, συνεισφέρει με μοναδικό τρόπο στο συνολικό αποτέλεσμα”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε σχετική ενημέρωση ο κ. Τσαμάζ.

Παράλληα, ο κ. Τσαμάζ τονίζει πως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, οι τηλεπικοινωνίες καθίστανται όσο ποτέ αγαθό ζωτικής σημασίας.  Και για το λόγο αυτό η αδιάλειπτη λειτουργία των δικτύων και των υπηρεσιών του ΟΤΕ είναι τεράστιας σημασίας.  “Χάρη σε όλους εσάς, ο Όμιλός μας ανταποκρίνεται σωστά μέχρι σήμερα στο ρόλο του. Σας αξίζουν συγχαρητήρια” σημειώνει ο κ. Τσαμάζ, ο οποίος αναφέρθηκε ξεχωριστά στους εργαζόμενους που η εργασία τους απαιτεί να βγαίνουν από το σπίτι τους, στους τεχνικούς  που επισκέπτονται τα σπίτια των πελατών του ΟΤΕ, στους εργαζόμενους καταστήματα που βοηθούν όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις online υπηρεσίες του Ομίλου.

“Ο δικός σας επαγγελματισμός και η δική σας αυταπάρνηση είναι παράδειγμα για όλους μας. Μας κάνετε να νοιώθουμε πιο ασφαλείς, μας κάνετε να νοιώθουμε υπερήφανοι”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα