Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Μία απρόσμενη επίσκεψη είχαν χθες οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», καθώς ο νέος υπουργός Υγείας θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την αληθινή κατάσταση που βιώνουν στο νοσοκομείο οι ασθενείς μαζί με τους συγγενείς τους την ώρα που προσέρχονται στην εφημερία των νοσοκομείων.

Ο υπουργός κατέγραψε μαζί με τους συνεργάτες του την λειτουργία του νοσοκομείου σε συνθήκες πίεσης, ώστε να διαπιστωθούν με αυτό τον τρόπο οι ελλείψεις οι οποίες ταλαιπωρούν τους ασθενείς.

Στην συνέχεια μίλησε και με το προσωπικό του Νοσοκομείου και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως φάνηκε ο κ. Κικίλιας εφήρμοσε από την πρώτη μέρα αυτό το οποίο είχε προαναγγείλει στην τελετή της παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει το εξής «μαζί με τον υφυπουργό θα γυρίσουμε όλη τη χώρα και θα επισκεφθούμε όλες τις δομές Υγείας, θα καταγράψουμε τα προβλήματα και θα αναδείξουμε τους μικρούς ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΣΥ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα