Έφερναν αναβολικά από την Ινδία και τα πουλούσαν μέσω social media!

από fimotro

Παράνομα σκευάσματα αναβολικών ουσιών από την Ινδία τα οποία στην συνέχεια πουλούσαν μέσω social media, έφερναν τα δυο άτομα που συνελήφθησαν από στελέχη της οικονομικής αστυνομίας.

«Εγκέφαλος» της υπόθεσης, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ένας άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας ηλικίας 29 ετών, καθώς και ένας 52χρονος ο οποίος είχε το ρόλο του delivery. Η παράνομη δραστηριότητα είχε ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2022 και είχε αποφέρει έσοδα που ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.

Η πώληση των παράνομων και χωρίς έγκριση σκευασμάτων, γινόταν μέσω social media τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Μάλιστα για την διακίνηση τους στην Αττική, ο 52χρονος αναλάμβανε να κάνει τον… ντελίβερι.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης των στελεχών της οικονομικής αστυνομίας, εντοπίστηκαν 500 τεμάχια παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, 4.710 ευρώ και 10 δολάρια, καθώς και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων. Τα παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα θα αποσταλούν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα