Έχουν πείσει τον Τσίπρα ότι θα κερδίσει από την πολιτικοποίηση των καταγγελιών!

από fimotro

Τραγική στρατηγική από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ βυθίζει ακόμα περισσότερο το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις

Είναι πραγματικά περίεργο να μην υπάρχει ένας σοβαρός επιστήμονας ή δημοσκόπος που να εισηγείται στον Τσίπρα ποιά είναι η αποτελεσματική στρατηγική για τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και τον κεντρώο χώρο. Και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό ότι δεν έχει βρεθεί κανένας σύμβουλος ή φίλος που να του εξηγήσει ότι η προσπάθειά του να κομματικοποιεί οποιαδήποτε υπόθεση απασχολεί τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, με σκοπό το πρόσκαιρο επικοινωνιακό κέρδος δεν βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα τον βυθίζει ακόμα περισσότερο στις εκτίμηση της κοινής γνώμης.

Η μεγάλη πίεση των δημοσκοπικών δεδομένων, η πολιτική μιζέρια, η φαγωμάρα στο εσωτερικό και η αδυναμία αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση στη βάση θέσεων και προτάσεων έχουν αναδείξει το λαϊκισμό και τη συνωμοσιολογία σε βασική αντιπολιτευτική γραμμή της Κουμουνδούρου.

Φυσιολογικά κορυφαία στελέχη του κόμματος αλλά και μεγάλο τμήμα των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ ή των πολιτών που αυτοτοποθετούνται στον προοδευτικό χώρο και στο Κέντρο παίρνουν αποστάσεις από τα όσα λέγονται από τον Α. Τσίπρα και τα στελέχη της ομάδας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να κομματικοποιεί τη δομική κρίση του καλλιτεχνικού χώρου με τις αποκαλύψεις εναντίον γνωστών και άγνωστων προσωπικοτήτων του χώρου για βιασμούς, σεξουαλική παρενόχληση κλπ ή ακόμα και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα!

Το εντυπωσιακό είναι ότι κανένας δεν έχει εξηγήσει στον Τσίπρα πως οδηγείται σε εντελώς λανθασμένη στρατηγική. Και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ότι ο ίδιος βλέποντας τις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να καταλάβει τι φταίει. Πως να το καταλάβει αφού δίπλα του δεν έχει σοβαρούς επιστήμονες που θα έπρεπε να του εξηγούν το πολιτικό αυτονόητο;

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα