Έχει χάσει τη μπάλα ο Τσίπρας: Το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό και για όσους ψήφισαν τη ΝΔ!

από fimotro

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι δεν κατάλαβε τίποτα από τον εκλογικό διασυρμό του και προσπάθησε να παραδώσει μαθήματα… Δημοκρατίας

Την απογοήτευσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα παρουσίασε εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντί να μιλήσει για τα λάθη του, άρχισε πάλι τα διχαστικά διλήμματα και μάλιστα σήμερα για να πείσει ότι το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη το αποκάλεσε “οδυνηρό” ακόμα και για τους ψηφοφόρους της ΝΔ!

Εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ήταν ένα απρόσμενο οδυνηρό σοκ και μάλιστα τόλμησε να το χαρακτηρίσει απρόσμενο και για τη Δημοκρατία!

«Οπως γνωρίζετε δεν κράτησα τη διερευνητική εντολή δεδομένου ότι δεν προκύπτει σχηματισμός κυβέρνησης μία σημαντική αλλαγή του τρόπου που κυβερνάται η χώρα χάθηκε πριν τις εκλογές.
Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω ότι το αποτέλεσμα είναι ένα οδυνηρό σοκ. Απρόσμενα οδυνηρό ακόμα και για όσους ψήφισαν τη ΝΔ. Ενδεχομένως υπάρχουν συσχετισμοί που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη Δημοκρατία με μία κυβέρνηση που δεν σέβεται τη Δημοκρατία. Συνεπώς αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να σταθούμε απέναντι.
Στις νίκες υπάρχουν πολλοί πατεράδες, στις ήττες ένας. Αναλαμβάνω ακέραια τη ευθύνη και αυτό σημαίνει ότι στέκομαι και δίνω τη μάχη. Αναλαμβάνω την ευθύνη να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε. Θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να μην έχουμε μία παντοδύναμη ηγεμονική κυβέρνηση».

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει εντελώς τη μπάλα. Η απογοήτευση και ο θυμός κυριαρχεί παντού και τον οδηγούν σε συνεχή λάθη. Λάθη τα οποία θα πληρώσει πολύ ακριβά στις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα