Δύσκολα ο Πέτσας θα παραμείνει υπουργός στον επόμενο ανασχηματισμό

από fimotro

Το Μαξίμου έχει εισπράξει τη δυσαρέσκεια δημάρχων για το πρόγραμμα “Α. Τρίτσης”

Δεν είναι ευχαριστημένο με τις δραστηριότητες του Στέλιου Πέτσα το Μαξίμου. Τα παράπονα που φτάνουν προς τους συνεργάτες του πρωθυπουργού από δημάρχους που έχουν στηριχθεί από τη ΝΔ είναι πάρα πολλά. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το ότι το πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” δεν έχει τρέξει με αποτέλεσμα οι δράσεις να μην έχουν ολοκληρωθεί και κατα συνέπεια να μην έχει εκταμιευθεί ούτε ευρώ. Τα παράπονα για τις υποσχέσεις του Πέτσα έχουν μεταφέρει στο Μαξίμου δήμαρχοι της Αττικής που δεν έχουν σχέση με την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος ο αναπληρωτής υπουργός.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού τα ξέρουν όλα αυτά και προσπαθούν να καθησυχάσουν τους δημάρχους. Δεν είναι εύκολο όμως γιατί ο Πέτσας τους έχει μοιράσει δεκάδες υποσχέσεις. Εμείς πάντως θα σας δώσουμε από τώρα την είδηση. Ο Πέτσας δύσκολα θα παραμείνει στην κυβέρνηση όταν γίνει ο επόμενος ανασχηματισμός. Κανένας από το Μαξίμου δεν θέλει να προκαλέσει την οργή των δημάρχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα