Δυσαρέσκεια από το Μαξίμου για τον Πέτσα

από fimotro

Τα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ μας

Εμείς σας είχαμε ενημερώσει ότι στο Μαξίμου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τον Πέτσα. Το πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ τον κατονομάζει στις εσωτερικές σελίδες του ρεπορτάζ δεν είναι τυχαίο. Ο Πέτσας, σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, έχει πέσει σε δυσμένεια από το Μαξίμου για μερικούς βασικούς λόγους:

1.Το Μαξίμου έχει ενημερωθεί από βουλευτές της Ανατολικής Αττικής ότι συνεργάτες του Πέτσα τηλεφωνούν σε κανάλια για να τους κόψουν από τα πάνελ!

2. Το Μαξίμου γνωρίζει ήδη την δυσφορία του Μ. Βορίδη γιατί ο Πέτσας αν και βρίσκεται κάτω από αυτόν συνεχώς βγαίνει στις τηλεοράσεις παρακάμπτοντας τον υπουργό.

3. Το Μαξίμου έχει γίνει δέκτης παραπόνων από δημάρχους όλων των περιοχών της Ανατολικής Αττικής τους οποίους ο Πέτσας δουλεύει ψιλό – γαζί με το πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” από το οποίο όμως δεν έχει εκταμιευθεί ούτε ευρώ.

4. Διαρρέει παντού ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια η Γεωργία Μαρτίνου, εκνευρίζοντας την ίδια και τον πατέρα της εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο που είναι διοικητής του Αγίου όρους.

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι ενστάσεις για τον Στ. Πέτσα. Στο Μαξίμου λένε ότι πλέον είναι ανεξέλεγκτος και δημιουργεί προβλήματα την κυβέρνηση. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι θα φύγει στον ανασχηματισμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα