Δυνατή και μαζική η συμμετοχή στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Μανώλη Ιωαννίδη

από fimotro

Μεγάλη επιτυχία είχε η ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Μανώλη Ιωαννίδη στο Καραπάντσειο πολιτιστικό κέντρο Αμπελοκήπων. Εκατοντάδες ψηφοφόροι του προσήλθαν στη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» όπου μέσα σε ένα έντονο κλίμα ενθουσιασμού, χαράς και ζωντάνιας έστειλαν το μήνυμα για μια Ελλάδα ισχυρή με σταθερή διακυβέρνηση που τολμηρά πηγαίνει μπροστά, με νέους ανθρώπους, με ικανά στελέχη και άτομα που έχουν κολλήσει ένσημα στη ζωή τους, που προσέφεραν στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι έτοιμοι να δώσουνε τη μάχη για τις αρχές και τις αξίες του τόπου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με βίντεο ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου και ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος συγκλόνισε το κοινό που παρακολουθούσε μετά θερμά του λόγια για τη Μακεδονία και τη σχέση του με τον Μανώλη Ιωαννίδη τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης. Επίσης, χαιρέτισε την εκδήλωση ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τέλος, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου προλόγισε τον υποψήφιο βουλευτή της νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Μανώλη Ιωαννίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα