Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επτά – Έχουν ήδη ταυτοποιηθεί οι έξι όπως και οι δύο νεκροί.
Η ενέδρα θανάτου που στήθηκε έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα εκτελέστηκε από επτά άτομα. Τόσο οι νεκροί όσο και οι δράστες τους ήρθαν στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν απασχολήσει τις Αρχές.
Οι αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής μαφίας, καθώς από τις αναζητήσεις της Άμεσης Δράσης στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν δύο Τούρκοι κουρδικής καταγωγής 22 και 26 ετών, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, αφού ο ένας φέρεται ως φυσικός αυτουργός και ο άλλος ως συνεργός.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν πεταμένα στους γύρω δρόμους, ένα μπουφάν και ένα πιστόλι που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ο ένας από τους δύο είχε μπει παράνομα στη χώρα μόλις την περασμένο Νοέμβριο και ο δεύτερος μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εάν λοιπόν εξακριβωθεί ότι πρόκειται για τους δράστες τότε, λένε οι Αρχές, θα πρόκειται για εκτελεστές που είχα έρθει στη χώρα μας από την Τουρκία αποκλειστικά και μόνο για να βρουν τα θύματά τους και να τα σκοτώσουν.