Δημοσκόποι: Δεν υπάρχει στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Καμία μέτρηση με αναγωγή δεν δίνει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα πάνω από 28%

Το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να πέσει κάτω από τις προβλέψεις τους αρχίζουν και εξετάζουν σοβαρά οι δημοσκόποι. Δεν είναι μόνο οι έρευνες που αναλύουν και οι οποίες δείχνουν θα κινηθεί σε ποσοστά χαμηλότερα του 28%, είναι και η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία. Μικρή προσέλευση στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων βουλευτών, χαμηλή συμμετοχή στα εκλογικά κέντρα, απογοήτευση στις συζητήσεις σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, σε γενικές γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει το κόμμα πριν το 2015 όταν είχε χαμηλή εκπροσώπηση στην κοινωνία.

Οι δημοσκόποι “διορθώνουν” το ποσοστό του αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον βλέπουν πάνω από 28%. Ακόμα και στην περίπτωση που οι νέοι ψηφοφόροι καταψηφίσουν τη ΝΔ, το μόνο που θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μονάδα συνολικά. Κατά συνέπεια όλα εξαρτώνται από το κυβερνητικό κόμμα. Η διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο θα είναι πάνω από τις πέντε μονάδες και το ζητούμενο είναι το ποσοστό που θα πιάσει η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα