Δημοσιεύτηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ταινιοθήκη και τις σειρές του Mega

από fimotro

Η επόμενη μεγάλη μάχη στην τηλεόραση θα δοθεί για την ταινιοθήκη του Mega. Ο πλειστηριασμός επί του περιουσιακού στοιχείου της Τηλέτυπος αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη χαρτογράφηση των πνευματικών δικαιωμάτων της ταινιοθήκης του σταθμού.

Στον αναλυτικό κατάλογο των προς πλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρονται όλα τα σήματα καθώς και λεπτομερώς όλα τα σήριαλ και οι εκπομπές που βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τόσα χρόνια στους δέκτες μας.

To βιβλίο της ιστορίας του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας, του MEGA CHANNEL θα κλείσει με δύο πλειοδοτικούς διαγωνισμούς.

Οι δύο τελευταίες αποτιμήσεις της ταινιοθήκης του Mega, που έγιναν εξαιτίας της ενεχυρίασής της για τη λήψη του ομολογιακού δανείου, ήταν 117 εκατ. ευρώ στις 31/12/2014 και 89,5 εκατ. ευρώ στις 30/9/2015. Οι ενδιαφερόμενοι που θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη ενδέχεται να είναι δύο. Από τη μία ένα σχήμα που θα εκφράζει την ΕΙΤΗΣΕΕ και από την άλλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο δεύτερος έχει ήδη κερδίσει έναν πλειστηριασμό για την απόκτηση των εντύπων του ΔΟΛ και τη συμμετοχή στο Mega, πληρώνοντας συνολικά μαζί με τους φόρους 29 εκατ. ευρώ. Αν αποκτήσει και την ταινιοθήκη, τότε το παιχνίδι στην τηλεόραση αλλάζει…

Σύμφωνα με την δημόσια πρόσκληση της ειδικής διαχειρίστριας, που δημοσιεύτηκε σήμερα οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν την δεσμευτική προσφορά τους ως την 1η Νοεμβρίου στις 11.00 στα γραφεία της εταιρείας. Πέραν των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή που να αποδεικνύει ότι διαθέτουν το ποσό που προσφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα