Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση και αντιπαραθέσεις στη δεύτερη συνεδρίαση

από fimotro

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεδρίασης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η δεύτερη καταγγέλλουσα, ηθοποιός, περιέγραψε λεπτομερώς την απόπειρα βιασμού που ισχυρίζεται ότι υπέστη. Στην κατάθεσή της, η μάρτυρας τόνισε ότι ο κατηγορούμενος δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειές της να τον αποτρέψει, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Φιλιππίδης είχε την πρόθεση να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή.

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου αμφισβήτησε την αξιοπιστία της κατάθεσης, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με την τοποθεσία του συμβάντος και τις ενέργειες της καταγγέλλουσας. Επιπλέον, υπήρξαν στιγμές έντασης στην αίθουσα, καθώς η υπεράσπιση προσπάθησε να θέσει υπό αμφισβήτηση την επιλογή της καταγγέλλουσας να συνεργαστεί με συγκεκριμένο δικηγόρο.

Η καταγγέλλουσα απάντησε στις ερωτήσεις της υπεράσπισης, επιμένοντας στην ακρίβεια της μαρτυρίας της και τονίζοντας ότι αισθάνθηκε παγιδευμένη και ανήμπορη να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Υπεράσπιση: Έχετε αναφέρει ως διεύθυνση τη Δαβάκη 23, που ήταν το σπίτι του κυρίου Φιλιππίδη. Θα επέλεγε να κάνει την απόπειρα βιασμού έξω από το σπίτι του;

Μάρτυρας: Το έμαθα μετά.

Υπεράσπιση: Θα έκανε κανείς απόπειρα βιασμού έξω από το σπίτι του;

Μάρτυρας: Ίσως νιώθει ασφάλεια, ίσως ξέρει καλύτερα τη γειτονιά, το μέρος. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο πήγε εκεί…

Υπεράσπιση: Από το παράθυρο που τον έβλεπε η γυναίκα του, δεν του πέρασε από το μυαλό;

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved – Μητρώο online media: 12508