Δίκη για το Μάτι – Δούρου: Ομόφωνη η άρση ασυλίας της

από fimotro

Στην ομόφωνη άρση της ασυλίας της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη για την εθνική τραγωδία στο Μάτι και να μην υπάρξει κίνδυνος παραγραφής προχώρησε η Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της άρσης ασυλίας, τα κόμματα προχώρησαν σε πολιτικές τοποθετήσεις, με την έμμεση αντιπαράθεση μεταξύ της κ. Δούρου και της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να ξεχωρίζει.

Δούρου: Κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι έσπευσαν να με δείξουν ως ένοχη

«Η τραγωδία θα είναι πάντα χαραγμένη στην ψυχή μου. Η οδύνη δεν παραγράφεται», είπε η Δούρου η οποία άφησε αιχμές στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως επιχείρησαν να διαμορφώσουν κλίμα ενοχής της. «Δυστυχώς κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα και αγνοώντας το ακριβές νομικό πλαίσιο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να με δείξουν ως ένοχη για την εθνική τραγωδία. Προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα ενοχής μου για την πολιτική αλλά και φυσική μου εξόντωση. Δεν το κατάφεραν. Σε αυτό το δυσώδες μιντιακό περιβάλλον οι πολίτες ψήφισαν την παράταξή μου με 35%», δήλωσε.
Μάλιστα, η κ. Δούρου εκτίμησε πως η απαλλαγή της στο ακροατήριο θα είναι η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί με αξιοπρέπεια ως πολιτικός.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, απευθυνόμενη στην Ολομέλεια, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε άμεσα από τον Πρόεδρο της Βουλής «να αρθεί η ασυλία μου, προκειμένου να μην υπάρχει κανένας φόβος παραγραφής στη δίκη και καμία καθυστέρηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα