Φιλιππίδης: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η δεύτερη γυναίκα που τον καταγγέλλει

από Philippos

Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη

Κλαίγοντας άρχισε την κατάθεσή της στο δικαστήριο η δεύτερη μηνύτρια του Πέτρου Φιλιππίδη. Η νεαρή γυναίκα που υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να τη βιάσει το 2010, στο θέατρο «Μουσούρη», καταθέτει σε δημόσια συνεδρίαση.

Η κατάθεση της διεκόπη για λίγα λεπτά καθώς την ώρα που περιέγραφε τις συναντήσεις της με τον πρωταγωνιστή, είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και ξέσπασε σε λυγμούς. Όπως υποστήριξε:

«Βρίσκομαι εδώ επειδή αλλιώς σκεφτόμουν πριν από 12 χρόνια και αλλιώς σήμερα. (…) Οικογενειακός φίλος μου είπε να του δώσω ένα βιογραφικό για να το δώσει στον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον ευχαρίστησα που μου άνοιγε αυτή την πόρτα. Μου είπε ‘θα πω στον Πέτρο ότι είσαι ανιψιά μου για να σε προσέξει, είναι λίγο περίεργος’.

Σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο αυστηρός με τους νέους ηθοποιούς. Δεν ήξερα τίποτα άλλο για εκείνον, πέραν του ότι είναι γνωστός και διακεκριμένος ηθοποιός. Σε σύντομο χρονικό διάστημα με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο κ. Φιλιππίδης στο σπίτι μου.

Ήμουν μαζί με τον σύντροφό μου. Μου είπε ότι είδε το βιογραφικό μου και με ρώτησε αν είχα δει την παράστασή του στο «Μπακαλόγατο». Μου είπε ότι με θέλει για αντικατάσταση άλλου ηθοποιού στο έργο. Χάρηκα τόσο πολύ, με κάλεσε στο θέατρο. Πήγα στο θέατρο, υπήρχε πρόσκληση για μένα στο ταμείο. Πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε: ‘Έμαθα ότι ήρθες, ελπίζω να περάσεις καλά’.

Η παράσταση ξεκίνησε και κατά τη διάρκεια της μου απηύθυνε κάποια ατάκα. Αυτό συμβαίνει στο θέατρο. Φτιάχνουν οι ηθοποιοί ένα κλίμα. Μου έστειλε ξανά μήνυμα στο διάλειμμα και με ρώτησε αν περνάω καλά και ότι όταν τελειώσει η παράσταση με περιμένει στο καμαρίνι του. Κατευθύνθηκα, μετά το τέλος στο καμαρίνι του, υπήρχε ουρά από θεατές.

Όταν τέλειωσε η ούρα, μπήκα στο καμαρίνι. Ήταν πολύ εγκάρδιος, πριν καθίσω μου ζήτησε να με δει να βγάλω το παλτό μου να κάνω μια στροφή, το οποίο θεώρησα πολύ φυσιολογικό, αφού θα έκανε αντικατάσταση ρόλου.

Μου είπε ότι η κοπέλα που έπαιζε το ρόλο της ‘Λίτσας’ δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει το θίασο στη Θεσσαλονίκη και μου πρότεινε να πάω εγώ. Δέχθηκα. Μου είπε να βλέπω την παράσταση και να κάνω μια δυο πρόβες το πολύ.

Έτσι, στην επόμενη παράσταση ήμουν πάλι εκεί για να παρακολουθήσω την παράσταση. Όλο αυτό κράτησε περίπου μια εβδομάδα. Αφού τελείωνε η παράσταση πήγαινα στο καμαρίνι και μιλάγαμε για την παράσταση, αναλύαμε κάποια πράγματα για το ρόλο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και μέσα στα διάφορα πράγματα που συζητούσαμε του είχα πει ότι έχω σχέση με έναν άνθρωπο και που μένω. Είχε προσφερθεί να πάει κάποιες φορές να με πάει σπίτι, εγώ του έλεγα ότι έχω αυτοκίνητο – αυτό δεν ήταν αλήθεια – γιατί δεν είχα οικειότητα μαζί του. Μου είχε πει ότι είμαι πολύ όμορφη ότι ο ρόλος μου ταιριάζει».

Η κατάθεση της θα συνεχιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα