Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου απαγορεύτηκε η χρήση της λέξης και ένδειξης ΝΑΜΜΟΣ και κάθε παράφρασης της ακόμη και σε συνδυασμό με οποιαδήποτε περιγραφική ένδειξη. Η απόφαση μάλιστα προβλέπει ότι για κάθε παράβαση των ανωτέρω στο μέλλον χρηματική ποινή 10.000€ και προσωπική κράτηση 1 μηνός.

Οι ιδιοκτήτες του Nammos υποστήριξαν ότι η Ολγα Ζαριφοπούλου και του πατέρα της Βασίλη Ζαριφόπουλου. «κάνοντας χρήση της επωνυμίας “LovNammos” και κάποιες φορές και του τίτλου “NAMMOSVILLAGER”, εκμεταλλεύονται τουριστικά καταλύματα στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου του Ψαρρού της Μυκόνου, κοντά στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (beachbar-εστιατόριο) με την ονομασία “NAMMOS”, που εκμεταλλεύεται η πρώτη αιτούσα και το εμπορικό κέντρο “NAMMOS VILLAGE”, που διαχειρίζεται η δεύτερη, διαφημίζοντας τις ξενοδοχειακές και συναφείς τουριστικές υπηρεσίες που παρέχουν, κατά τρόπο ώστε, να δημιουργείται σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό ως προς το φορέα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και η εσφαλμένη εντύπωση ότι πρόκειται για συγγενείς επιχειρήσεις».

Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι αιτούσες εταιρείες ζήτησαν να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα, ώστε, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ασκηθείσας τακτικής αγωγής τους, να υποχρεωθούν προσωρινά ο πρώτος και η δεύτερη εκ των καθ’ ων η αίτηση να απέχουν από την χρήση των σημάτων αυτών, ως και παρόμοιων που προκαλούν σύγχυση».

Το αίτημα έγινε δεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα