Δικαιώθηκε ο Π. Αγγελόπουλος στη μήνυση του Γιαννακόπουλου

από fimotro

Τη δικαίωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, καθώς απέρριψε τελεσιδίκως τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Συγκεκριμένα, μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, ο τότε «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είχε καταθέσει μήνυση κατά του εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, για συκοφαντική δυσφήμηση.
Ωστόσο, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε την εν λόγω μήνυση, δικαιώνοντας τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Με το υπ’ αριθμ. 993/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών απορρίφθηκε τελεσιδίκως η μήνυση του Δ. Γιαννακόπουλου κατά του Π. Αγγελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο Δ. Γιαννακόπουλος, με την κριθείσα ως αβάσιμη μήνυσή του, ισχυριζόταν ότι οι διαμαρτυρίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, ήταν τάχα ψευδείς και συκοφαντικές, διατεινόμενος ότι τάχα οι δηλώσεις αυτές δεν είχαν γίνει ποτέ.
Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του όλα τα αποδεικτικά μέσα (συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων Χ. Καούρη), έκρινε επί της ουσίας της υποθέσεως και κατέληξε στην τελεσίδικη κρίση ότι οι επίμαχες συκοφαντικές δηλώσεις πράγματι έγιναν από τον Α. Λιόγκα και παρουσιάστηκαν από τον ίδιο ως η επίσημη θέση της ΚΑΕ και του ΔΠΓ.
Συνεπώς από τις δικαστικές αρχές υπήρξε απόλυτη δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Π. Αγγελόπουλου.
Αντιθέτως μια ακόμη απόπειρα του Δ. Γιαννακόπουλου να διαστρεβλώσει την γνωστή σε αυτόν πραγματικότητα στέφθηκε με αποτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα