Δικαίωμα στους εργαζόμενους να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους δίνει η e-food

από fimotro

Θετική εξέλιξη η απόφαση της εταιρείας

Δυνατότητα να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους με τους ίδιους όρους έχουν οι 115 εργαζόμενοι της e-food σε μια θετική προσπάθεια αλλαγής του κλίματος που δημιουργήθηκε από εξωγενείς παράγοντες τις τελευταίες ημέρες.

Την εξέλιξη, που έκαναν γνωστή συνδικαλιστικοί φορείς, επιβεβαιώνουν πηγές στην εταιρεία, η οποία είναι  έτοιμη να δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα σχετικά με το μερίδιο των συμβάσεων αορίστου χρόνου στο ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς και αυτό των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και freelancing. Σχεδιάζει να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις εντός των ημερών.

Eν τω μεταξύ η ManpowerGroup, εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού, με τα εργαλεία της οποίας αξιολογείται το ανθρώπινο δυναμικό στην efood με ανακοίνωσή της επιχειρεί να δώσει απαντήσεις για τις τρίμηνες συμβάσεις στην efood. Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρει, στοχοποίησαν και την Manpower, τονίζοντας στην προαναγγελία των κινητοποιήσεών τους ότι η efood εργαλειοποίησε τις τρίμηνες συμβάσεις που είχαν συναφθεί με την Manpower.

Η ManpowerGroup, συνεργάζεται με πολλές κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες λύσεις ανθρωπίνου δυναμικού σε τομείς όπως Πληροφορική, Εξυπηρέτηση Πελατών, Μηχανική, Οικονομικά & Λογιστική, Βιομηχανία, Διοικητική Μέριμνα. Σχετικά με δημοσιεύματα και δηλώσεις που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και εμπλέκουν την εταιρεία στην υπόθεση των εργασιακών αλλαγών σε ηλεκτρονική πλατφόρμα ταχυδιανομών, η ManpowerGroup Ελλάδας, διευκρινίζει μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, η ManpowerGroup, παρέχει τις υπηρεσίες της εφαρμόζοντας πλήρως τη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των Εταιρειών Προσωρινής Απασχόλησης (ΕΠΑ). Σκοπός της συνεργασίας είναι η κάλυψη προσωρινών αναγκών του συνεργάτη της, μόνο για ορισμένο χρόνο. Ο χρόνος προσωρινής απασχόλησης, όπως συμβαίνει με όλους μας τους συνεργάτες, δε μπορεί να ξεπερνά τους 36 μήνες σύμφωνα με τη νομοθεσία η οποία τηρείται απαρέγκλιτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα