Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Βομβαρδισμός αρνητικών δημοσιευμάτων για τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν τέλος τα αρνητικά δημοσιεύματα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του δημιουργώντας ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην κοινωνία και τις αγορές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα προσωπικά. Την κόπωση της μεσαίας τάξης από τις πολιτικές που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνουν σε άρθρο τους οι Financial Times. Οι Έλληνες πιστεύουν ότι αντί να καταπολεμήσει τη διαπλοκή δημιούργησε το δικό του σύστημα ενώ παρά την προσπάθεια να «δαιμονοποιήσει» ως νεοφιλελεύθερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απέτυχε, τονίζουν οι FT.

Στο άρθρο τους οι FT αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η μεσαία τάξη χτυπήθηκε από τη μεγάλη αύξηση της φορολογίας και όπως δείχνουν πλέον οι δημοσκοπήσεις έρχεται το πρόωρο τέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Ειδική αναφορά γίνεται στο άρθρο στην οργή που έχει προκαλέσει ο Αλ. Τσίπρας, καθώς απέτυχε να καταπολεμήσει τη «διαπλοκή», όπως είχε υποσχεθεί. «Υπό τον ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν άλλαξε πραγματικά», δήλωσε στην εφημερίδα ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ελληνικής εταιρείας. «Το μόνο που συνέβη ήταν ότι μια ομάδα ηλικιωμένων επιχειρηματιών που διαπλέκονταν προηγουμένως, αντικαταστάθηκε από μια άλλη που καλλιέργησε επιτυχώς τους δεσμούς της με το νέο καθεστώς», πρόσθεσε.

Τέλος, οι FT σημειώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δαιμονοποιήσει τον Κυρ. Μητσοτάκη ως νεοφιλελεύθερο που θα απολύσει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, θα μειώσει τις δαπάνες για την Υγεία και θα προσκαλέσει ξένους επενδυτές να «λεηλατήσουν τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα