Διεθνές σήριαλ η υπόθεση του ευρωβουλευτή του Βελόπουλου με το όνομα του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Συνεχίζεται το σήριαλ του ευρωβουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Μανώλη Φράγκου που”μιμήθηκε” το όνομα του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου με αποτέλεσμα την παραπλάνηση ψηφοφόρων: 

Ετοιμάζεται ήδη η αποστολή κλήσης στον α’επιλαχόντα ευρωβουλευτή κ. Σάββα Γεωργιάδη για να εκθέσει τα όσα συνέβησαν πέρυσι στις Ευρωεκλογές με την αναγραφή του υποκοριστικού  “ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ” δίπλα στο όνομα του υποψηφίου Μανώλη Φράγκου ,στο Ευρωψηφοδέλτιο! 

Η  Προσφυγή (ΡΕΤΙΤΙΟΝ)  στην Επιτροπή Αναφορών («COMMISSION DES PETITIONS»)  του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου για την  καθυστέρηση στην εκδίκαση Ενστάσεων στο Εκλογοδικείο κατετέθη από τον  Σάββα Γεωργιάδη (είναι ο α’ επιλαχών Ευρωβουλευτής και αποχωρήσας από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) ο οποίος απευθύνθηκε στην Πρόεδρο της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ευρωβουλευτή κυρία Dolors MONTSERRAT  (κοινοποιώντας την Προσφυγή του και στον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. SASSOLI) και αναφέρει ,μεταξύ άλλων, ότι  “ο κ.  Φράγκος συνεχίζει –σαν να μην συμβαίνει τίποτε – να μετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κάτι που έχω θέσει υπόψιν και του Προέδρου του κ. SASSOLI, ο οποίος είχε την ευγένεια να μου απαντήσει γραπτώς»

Ο α’ επιλαχών Ευρωβουλευτής παρακαλούσε στην Προσφυγή του  την  Πρόεδρο της Επιτροπής Αναφορών κ.  MONTSERRAT να φέρει  όσο γίνεται πιο γρήγορα το παραπάνω θέμα προς συζήτηση στην Επιτροπή  και να κληθεί να εκθέσει ο ίδιος  τις απόψεις του ενώπιον  των Ευρωβουλευτών-Μελών  της , του αρμόδιου Κοινοτικού Επιτρόπου και του Ελληνα Πρέσβυ-Μονίμου Αντιπροσώπου στην ΕΕ, όπως προβλέπεται από την λειτουργία της εν λόγω Επιτροπής .Παράλληλα επισημαίνει ότι «από την σύνθεση της Επιτροπής Αναφορών θα πρέπει να εξαιρεθεί ο ευρωβουλευτής κ. Εμμανουήλ Φράγκος αφού τον αφορά προσωπικώς η όλη υπόθεση και δεν μπορεί , φυσικά, να είναι ταυτοχρόνως κριτής και κρινόμενος σε μια υπόθεση που προσβάλλει κατάφορα τους Ελληνες ψηφοφόρους αλλά και τους υπόλοιπους Ευρωβουλευτές που εξελέγησαν χωρίς τρυκ και κόλπα».

Υπενθυμίζεται ότι-εκτός της Ενστασης κατά του Μανώλη Φράγκου για το υποκοριστικό-ψευδώνυμο -υπάρχει και Μήνυση  για Εξαπάτηση Εκλογέων κατά του κ. Βελόπουλου ,βάσει του Αρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα  που  προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 2 έτη και χρηματική ποινή, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθει το συντομότερο στην Βουλή το αίτημα για άρση της  ασυλίας του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα