Στα δυο ο ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο στις φοροελαφρύνσεις

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Παπαχριστόπουλος: Χαζομάρα να μην ψηφίσουμε θετικά μέτρα όπως ο ΕΝΦΙΑ

Όξυνση, κομματική στρατηγική και fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή

Ο τρόπος της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει πολλά προβλήματα και πολλούς εμφυλίους στο κόμμα του Α. Τσίπρα. Στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις, που ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα, τόσο ο Α. Τσίπρας όσο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν επιθετική ρητορική, στο πλαίσιο μιας «μαχητικής αντιπολίτευσης» που ετοιμάζει το κόμμα. Με αυτού του τύπου την αντιπολίτευση όμως φαίνεται πως διαφωνούν πολλοίμ βουλευτές.

Ήδη οι διαφοροποιήσεις άρχισαν από σήμερα. Περίοδο χάριτος 2 με 2,5 μήνες έδωσε στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Εμφανιζόμενος στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι «θετικά σημεία θα είναι χαζομάρα να μην τα ψηφίσουμε» αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος.

«Λέμε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ένα σημείο που είναι θετικό δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το ψηφίσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στα θετικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο νεοεκλεγείς με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής πίστσωσε την επιλογή Δένδια για το υπουργείο Εξωτερικών «γιατί δεν είχε πάει σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» αλλά και την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ επισημαίνοντας ξανά ότι ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Για μένα η κυβέρνηση έχει περίοδο χάριτος 2-2,5 μηνών «και αυτό είναι το λογικό».

Την άποψη ότι «θετικά σημεία θα είναι χαζομάρα να μην τα ψηφίσουμε» εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος με αφορμή τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος.

«Λέμε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ένα σημείο που είναι θετικό δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το ψηφίσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στα θετικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο νεοεκλεγείς με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής πίστσωσε την επιλογή Δένδια για το υπουργείο Εξωτερικών «γιατί δεν είχε πάει σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» αλλά και την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ επισημαίνοντας ξανά ότι ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για μένα η κυβέρνηση έχει περίοδο χάριτος 2-2,5 μηνών «και αυτό είναι το λογικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα