Διαψεύδει ο γιατρός ότι κατηγορείται για φόνο

από fimotro

«Δεν υπάρχει κατηγορία εις βάρος μου» υποστηρίζει και κάνει λόγο για κανιβαλισμό των ΜΜΕ

Λύνει τη σιωπή του για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη ογιατρός που δημοσιεύματα τον φέρουν ηθικό αυτουργό στην πιθανή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο γιατρός κάνει λόγο για κανιβαλισμό μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία τον καθιστούν ένοχο, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα ψευδή και ανυπόστατα. Σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του δικηγόρου του, Στράτου Καράτσαλου, την οποία μεταδίδει το agriniopress.gr, αναφέρει αναλυτικά:

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα