Διαψεύστηκαν τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για κρίση στις σχέσεις Μαξίμου – Δένδια

από fimotro

Φωτιά έχουν πάρει τα πληκτρολόγια στον ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύοντας στα γνωστά κανάλια επικοινωνίας τους fake news και προπαγάνδα, στοχεύοντας τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια και ανακαλύπτοντας δυσφορία εναντίον του από το Μαξίμου.

Αφορμή; Το γεγονός πως δεν συμμετείχε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία. Φυσικά δεν απαντούν στην μόνη ουσιαστική ερώτηση: έπρεπε να είναι ο ΥΠΕΞ σε μια σύσκεψη αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας; Προφανώς και όχι πόσο δε όταν την ίδια ώρα είχε τηλεδιάσκεψη με τον αποσπασμένο στο γενικό προξενείο Μαριούπολης, πρέσβη Φραγκίσκο Κωστελλένο, τον γενικό πρόξενο Μανώλη Ανδρουλάκη και τον γενικό πρόξενο στην Οδησσό Δημήτρη Δόχτση.

Τηλεδιάσκεψη για τον συντονισμό των ενεργειών με μόνο στόχο την προστασία του ελληνικού πληθυσμού στην Ουκρανία. Αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ μικρή σημασία έχει αυτό. Θεώρησαν πως βρήκαν την κατάλληλη στιγμή για να προπαγανδίσουν με δήθεν κυβερνητική κρίση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα