Διαμελισμένο πτώμα κοντά σε χώρο εκδήλωσης

από fimotro

Ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας, σε κοντινή απόσταση από τον χώρο εκδήλωσης της 28ης Οκτωβρίου.

Κυνηγός περνώντας έξω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στο χωριό Πύλη βρήκε αρχικά τα κάτω άκρα ενός ανθρώπου.

Αμέσως, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο μαζί με τον επικεφαλής κλιμακίου της πυροσβεστικής.

Να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο παρευρισκόταν σε εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στο χωριό λόγω της 28ης Οκτωβρίου. Μόλις έφτασαν στο σημείο, σε έρευνα που ακολούθησε μέσα στην περιφραγμένη περιοχή βρήκαν και το υπόλοιπο ανθρώπινο σώμα.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μοιάζουν με έναν 81χρονο που αγνοείτο από το καλοκαίρι, τον οποίο μάλιστα, μέχρι αναζητούσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Περιφέρεια Στερεάς, σε νέο γύρο ερευνών που διατάχθηκε να γίνει.

Επίσης, στο χέρι του βρέθηκε το κλειδί του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε βρεθεί κλειδωμένο από τις πρώτες ημέρες που δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Πηγή: tvstar.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα