Διαλυτικά φαινόμενα με εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Ο πόλεμος των… Νίκων στο μέτωπο της ΕΡΤ – Αγρια κόντρα Φίλη με Παππά

Το γυαλί ανάμεσα στο Νίκο Φίλη και τον Νίκο Παππά όχι απλά έχει ραγίσει αλλά πλέον έχει σπάσει και δεν μπορούν τα κομμάτια να κολλήσουν ξανά.

Ο Νίκος Φίλης δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας δηλώσεις του για την ΕΡΤ και τη λειτουργία της. Και με μια σκληρή δήλωση το μεσημέρι της Παρασκευής  έδωσε νέα συνέχεια στην κόντρα τους.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας κατηγόρησε, ον Νίκο Παππά ότι εξέλαβε την κριτική του για την ΕΡΤ ως «δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου» και σημειώνει πως είναι κρίμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής να «πέφτει» σε τέτοιο ολίσθημα. Του διαμηνύει, δε, ότι «ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος».

Αναλυτικά:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Ταυτόσημες χαρακτήρισε τις απόψεις των κ. Μητσοτάκη και Φίλη, ως προς την κριτική που ασκούν στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς.

Μιλώντας στον News 24/7 και ερωτηθείς για την κριτική που έχει ασκήσει εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης «θέλει μια κλειστή ΕΡΤ, κάτι που αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις του για τη μείωση του ανταποδοτικού τέλους» και πρόσθεσε ότι «καλά θα κάνει η ΝΔ να σκεφτεί ξανά τα επιχειρήματά της».

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη κριτική εκ μέρους του κ. Φίλη, ο κ. Παπάς απάντησε ως εξής: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις Φίλη, απάντησα στον κ. Μητσοτάκη Είναι ταυτόσημη η κριτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα