Διάλυση ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε υποψήφια χωρίς να την ρωτήσει!

από fimotro

Η Ιωάννα Κοντούλη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι δεν θέλει να κατέβει στις εκλογές

Τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ σε οργανωτικό επίπεδο ήρθε να επιβεβαιώσει η Ιωάννα Κοντούλη, πρώην επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων και υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων, την οποία ανακοίνωσε ως υποψήφια βουλευτή στον βόρειο τομέα η Κουμουνδούρου!

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ , θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση».

Κατά πληροφορίες, η πλευρά Κοντούλη ενημερώθηκε χθες και από τα δημοσιεύματα του Τύπου για την υποψηφιότητά της στις επικείμενες εθνικές εκλογές, βλέποντας τα σχετικά δημοσιεύματα με τα ονόματα όλων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανά την Ελλάδα και όντας αιφνιδιασμένη.

Κομματικές πηγές ανέφεραν, ωστόσο, ότι το όνομα της κ. Κοντούλη είχε συμπεριληφθεί κατόπιν εισήγησης της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς θεωρήθηκε ότι η κ. Κοντούλη, η οποία ήταν υποψήφια και το 2019, ότι θα έπρεπε να είναι εκ νέου υποψήφια. Με δεδομένο ότι η λίστα που διανεμήθηκε χθες προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής με τις υποψηφιότητες ήταν προς έγκρισή τους ως το ανώτατο κομματικό όργανο, σήμερα το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την τελική λίστα υποψηφιοτήτων του κόμματος για τις εθνικές εκλογές.

Ακόμη σε μία δευτέρη ανάρτησή της υπογράμμίζει πως «συμπληρωματικά της προηγούμενης ανάρτησης και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από τον χώρο των “αρίστων” επισημαίνεται ότι η προσπάθεια και ο αγώνας για την απαλλαγή του τόπου από την Κυβέρνηση των «αρίστων» ήταν, είναι και παραμένει αναγκαιότητα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα