Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη – Στελέχη ζητούν από τον Τσίπρα να διώξει τον Φίλη

από fimotro

Τη μοναδική περιφέρεια που κέρδισε ο Τσίπρας σε αυτές τις εκλογές θα την χάσει και με μεγάλη διαφορά

Σε φάση ολοκληρωτικής διάλυσης μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη, την μοναδική περιφέρεια που κέρδισε στις τελευταίες εκλογές, εξαιτίας των μουσουλμάνων υποψηφίων του που στηρίχθηκαν από την Τουρκία. Την αποβολή του Ν. Φίλη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ζητά, με ανάρτηση του στο fb, ο γνωστός δικηγόρος και μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άγης Τάτσης, με αφορμή δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας στις οποίες αναγνώριζε το δικαίωμα να μιλά για τουρκική μειονότητα στη Θράκη ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζομαι σήμερα ο Α. Τσίπρας θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων», έγραψε ο γνωστός δικηγόρος, κατηγορώντας τον Ν. Φίλη πως λειτουργεί ως 5η φάλαγγα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μην τσιμπάτε! Η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς το συνθετικό Προοδευτική Συμμαχία) δίνει αγώνα επιβίωσης. Στόχος της είναι η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση – καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους. Στο πλαίσιο αυτό, καθημερινά δίνουν αγώνα έτσι ώστε να υπάρχει και μεγαλύτερη διαρροή ψηφοφόρων. Έτσι λοιπόν για το συγκεκριμένο “σύντροφο” δεν υπάρχει κανένα θέμα, αν κάποιος δηλώνει ότι στην Θράκη υπάρχει «τουρκική μειονότητα». Δηλαδή για τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει κανένα θέμα για το αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ουσιώδη στοιχεία της συνθήκης της Λωζάνης δεν τυγχάνουν εφαρμογής στην Θράκη. Φαντάζομαι ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων. Δεν προκαλεί βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή, ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμα της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια! Η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα απέναντι σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο είναι η ελάχιστη πράξη αντίστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα