Δεσμεύθηκε ο Γεωργιάδης για ανοικτά καταστήματα στις γιορτές

από fimotro

Συνάντησε στο Σύνταγμα τους εκπροσώπους της εστίασης

Τους εκπροσώπους της εστίασης που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία συνάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στην Πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι.

Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο με τη συνομιλία που είχαν, σε ανάρτησή του στο Facebook. «Σήμερα κατέβηκα και έκανα διάλογο με τους συγκεντρωθέντες εκπροσώπους της εστίασης στο Σύνταγμα. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και καλοπιστία όλα λύνονται» έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενους στους ελέγχους που καλούνται να κάνουν οι επιχειρήσεις σημείωσε πως είναι αναγκαίοι γιατί χωρίς αυτούς, θα αυξηθούν οι παραβάσεις.

«Εάν αυξηθούν οι παραβάσεις θα αυξηθεί η πανδημία, εάν αυξηθεί πανδημία θα πρέπει να πάρουμε χειρότερα μέτρα» τόνισε συμπληρώνοντας πως τα μέτρα στην Ελλάδα είναι πιο ήπια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

«Στόχος μου είναι να κάνουμε γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά, να μην κάνουμε γιορτές όπως πέρσι. Για να κάνουμε γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά, πρέπει τώρα να σταματήσουμε την άνοδο της πανδημίας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα