Δένδιας, Χαρδαλιάς, Θεοδωρικάκος, πρώτοι στο νότιο τομέα της Β’ Αθήνας

από fimotro

Αποκάλυψη: Τι δείχνουν οι τελευταίες κυλιόμενες μετρήσεις για τις 8-9 έδρες που θα εκλέξει η ΝΔ

Ως η πιο δύσκολη μάχη σε όλη την Επικράτεια χαρακτηρίζεται για τους υποψηφίους της ΝΔ η εκλογική μάχη του νότιου τομέα της Β’ Αθήνας. Εκεί θα είναι και πάλι ο Νίκος Δένδιας που μετά την επίσκεψη στην Άγκυρα βλέπει τις εσωκομματικές μετοχές του να έχουν εκτοξευθεί.

Ο Νίκος Δένδιας στις τελευταίες εκλογές ήρθε πρώτος και μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, στον νότιο τομέα, όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος ο Ν. Χαρδαλιάς με πολύ υψηλή εκλογική αποδοχή στον πυρήνα των ψηφοφόρων της ΝΔ και με ισχυρή έδρα τον Βύρωνα στον οποίο ήταν επί χρόνια δήμαρχος στην πόλη και ως νέος υποψήφιος έρχεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος που αποτελεί προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη και υψηλή αναγνωρισιμότητα στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Ακολουθεί ο Δ. Χατζηδάκης που ως πρώην δήμαρχος Π. Φαλήρου είναι ιδιαίτερα αγαπητός και μετά έρχεται η μαχητική υφυπουργός Σ. Βούλτεψη. Έκπληξη ο αρκετά πεσμένος Κ. Κυρανάκης ο οποίος έχει χαθεί από τα τηλεοπτικά πάνελ, προς το παρόν δεν έχει αξιοποιηθεί από τον πρωθυπουργό και δεν διαφαίνεται ότι θα έχει την ίδια δυναμική με τις προηγούμενες εκλογές. Σύμφωνα με τις κυλιόμενες μετρήσεις που έχουν διενεργηθεί τηλεφωνικά στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια η σειρά είναι η εξής:

 1. Ν. Δένδιας
 2. Ν. Χαρδαλιάς
 3. Τ. Θεοδωρικάκος
 4. Δ. Χατζηδάκης
 5. Σ. Βούλτεψη
 6. Χ. Παπαδημητρίου
 7. Α. Καραμανλή
 8. Χ. Θεοχάρης
 9. Β. Σπανάκης
 10. Κ. Κυρανάκης
 11. Γ. Καλλιάνος

Με δεδομένο ότι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα εκλέξει 8-9 έδρες στην συγκεκριμένη περιφέρεια η μάχη θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα