Δένδιας από Κίεβο: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

από fimotro

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στο Κίεβο.

Ο κ. Δένδιας τόνισε εκ νέου την ακλόνητη στήριξη της Ελλάδας στην εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας, καθώς και όλων των χωρών και επανέλαβε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας και της Ελληνικής Κοινότητας της Ουκρανίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ κατέθεσε, επίσης, ανθοδέσμη στο μνημείο των πεσόντων για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας στο Κίεβο, ως ένα φόρο τιμής για όσους έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα τους.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας και ο κ. Κουλέμπα αναγκάστηκαν να μεταβούν σε καταφύγιο, μαζί με την ελληνική αντιπροσωπεία, καθώς κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήχησαν σειρήνες.

Εκεί, στο καταφύγιο, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του Νίκου Δένδια, οι δύο ΥΠΕΞ υπέγραψαν μνημόνιο συναντίληψης για συνεργασία στον τομέα της διπλωματικής εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα