Δεν θέλει να αφήσει την καρέκλα ο 82χρονος Βασιλακόπουλος

από fimotro

Προέκυψε και… δεύτερο Δ.Σ. με Βασιλακόπουλο πρόεδρο και εκλογές στις 30 Μαίου!

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση, που απούσας της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ, ανέδειξε πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης τον Φάνη Χριστοδούλου, σήμερα προέκυψε και δεύτερη σύνθεση στο Δ.Σ., με επικεφαλής τον 82χρονο – επί σειρά δεκαετιών – ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας.

Το… θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση, που διεκόπη για τεχνικούς λόγους, αλλά συνεχίστηκε μόνο με τους εκπροσώπους της πλευράς Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και συγκρότησε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι της απελθούσας διοίκησης.

Από την συνεδρίαση προέκυψε και μία δεύτερη σύνθεση στο Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και το σώμα πήρε απόφαση για διεξαγωγή εκλογών στις 30 Μαίου με φυσική παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη (την θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξόπουλου, πήρε ο Πατρινός Δημήτρης Ρόζης), ενώ η πλευρά της απελθούσας διοίκησης της ομοσπονδίας, κάνει λόγο για νόμιμη σύγκλιση και απαρτία, κάτι – σύμφωνα με την τοποθέτησή της – δεν ίσχυσε στην χθεσινή συνεδρίαση.

Η αγωνιστική του Gazzetta #21

Αναλυτικά η σύνθεση του 2ου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Βασιλακόπουλος

Αντιπρόεδρος Α’: Κώστας Παρισης

Αντιπρόεδρος Β’: Αριστείδης Γολεμης

Ταμίας: Δημήτρης Αγγελόπουλος

Γενικος γραμματέα: Παναγιώτης Τσαγκρώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα