Δεν πρόκειται να αφήσει τον Σαββίδη να τον κερδίζει στην τηλεθέαση

από fimotro

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό Mega

Κοσμογονικές αλλαγές μαθαίνουμε ότι έρχονται στο Mega. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού ετοιμάζεται για μια σειρά αλλαγών που θα μεταμορφώσει όλη την ειδησεογραφική φυσιογνωμία του τηλεοπτικού σταθμού. Ενός καναλιού το οποίο με εξαίρεση την εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, δεν έχει φέρει νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα να έχει μειωμένο κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα που παίρνουν τα πανελλαδικής εμβέλεια κανάλια.

Η αρχή έγινε με την απομάκρυνση του διευθυντή ειδήσεων Β. Θωμόπουλου. Μαθαίνουμε ότι θα έχουν συνέχεια οι αλλαγές και σε διευθυντικό επίπεδο και σε δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Για την ιδιοκτησία του καναλιού η επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα είναι καθοριστική για τα έσοδα από χορηγίες και διαφημίσεις, με στόχο να ξεπεράσει τον πραγματικό ανταγωνιστή που είναι το Open.

Άλλωστε είναι θέμα γοήτρου για τον Β. Μαρινάκη. Δεν του αρέσει να χάνει και επειδή θέλει να κερδίζει παντού αποτελεί στοίχημα το νέο Μεγάλο Κανάλι και ο τρόπος που θα λειτουργήσει σε ειδησεογραφικό επίπεδο από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Το πέρασμα στην κανονικότητα και η λειτουργία της αγοράς ανεβάζουν τις απαιτήσεις σε ειδησεογραφικό επίπεδο. Για το Μεγάλο Κανάλι το στοίχημα για είναι τεράστιο. Και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ακόμα μεγαλύτερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα