Δεν πουλάει το Open, υποστηρίζει η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Παρόμοιες διαψεύσεις είχαν γίνει και για το Έθνος το οποίο έκλεισε τελικά

Όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση από την εταιρεία Dimera Media Investments και το οποίο αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», εξώδικο απέστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN για δημοσίευμα στο ένθετο «Secret», με τίτλο «Πουλάει και το OPEN ως τον Μάρτιο ο Σαββίδης». Να θυμίσουμε βέβαια ότι παρόμοια εξώδικα έστελνε η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία και για το μέλλον του Έθνους, για το οποίο διέψευδαν τότε ότι θα κλείσει. Τελικά έκλεισε η εφημερίδα και έμεινε μόνο η διαδικτυακή έκδοση.

Στο εξώδικο ο συντάκτης ισχυρίζεται ότι το δημοσίευμα είναι απολύτως αναληθές και κακόβουλο. Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά.. την ανυπόστατη «είδηση» περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού.
Σε σχετικό δελτίο που μας εστάλη αναφέρεται:
“Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική μέτοχός του πρώτου, διαψεύδουν κατηγορηματικά,
επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «Secret», με τίτλο «Πουλάει και το OPEN ως τον Μάρτιο ο Σαββίδης».
Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς την εφημερίδα «Παραπολιτικά» για το ψευδές και άκρως συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο.
Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά την ανυπόστατη «είδηση» περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα στον χώρο των media, σχεδιάζοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξή της.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα