Δεν γίνονται εκλογές (με Μητσοτάκη) χωρίς Θεοδωρικάκο

από fimotro

Ο πρώην ΥΠΕΣ θα είναι και πάλι ο αρχιτέκτονας της προεκλογικής στρατηγικής της ΝΔ

Σχόλια, πληροφορίες και φήμες γέμισαν σελίδες εφημερίδων και παραπολιτικών στο διαδίκτυο για την αποπομπή του Θεοδωρικάκου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το πρώτο χθεσινό σχόλιό του χωρίς καμία ονομαστική αναφορά στον πρωθυπουργό ερμηνεύθηκε ως αποστασιοποίησή του από τον Κ. Μητσοτάκη. Λίγες ώρες αργότερα, σήμερα για την ακρίβεια στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ο πρώην ΥΠΕΣ αναφέρθηκε στην προσωπική σχέση που έχει με τον πρωθυπουργό.

Για την ιστορία, το σημειώνουμε και κρατήστε το. Ο Θεοδωρικάκος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στις εκλογές για τη ΝΔ. Ξέρει όσο λίγοι τις δημοσκοπήσεις και είναι μάγος στην προεκλογική στρατηγική. Ούτως ή άλλως 30-40 ημέρες πριν τις εκλογές ο υπουργός Εσωτερικών αλλάζει με υπηρεσιακό. Θα περάσουν μερικές ημέρες και ο Θεοδωρικάκος θα περάσει και πάλι την πόρτα του Μαξίμου. Όταν θα έχει κοπάσει ο θόρυβος από τις κυβερνητικές αλλαγές. Και επειδή οι εκλογές δεν πρόκειται να αργήσουν πολύ, θα έχουν ενδιαφέρον οι πολιτικές εξελίξεις..

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα