Δεν ενδιαφέρεται ο ΑΝΤ1 για συνεργασία με την Μενεγάκη

από fimotro

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες περί επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1. Επιστρέφει, λοιπόν, η Ελένη στο πρώτο της σπίτι; Έχει, ήδη, υπογράψει συμβόλαιο όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα ή πρόκειται για φήμες;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη. Οι σχέσεις και των δύο πλευρών είναι άριστες αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο τη συνεργασία, ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του ΑΝΤ1.

Άλλωστε οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός τέτοιου προσώπου όπως είναι η Μενεγάκη δεν ταιριάζει καθόλου στη λογική που ακολουθεί το κανάλι του Αμαρουσίου.

Tα τελευταία χρόνια ο ΑΝΤ1 δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε ψυχαγωγία και μυθοπλασία, υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας να επενδύει σε πολλές παραγωγές και πολλούς συνεργάτες και όχι σε ένα μόνο πρόσωπο.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα