Δεν έχει αλλάξει χέρια το Nammos Village της Μυκόνου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Διαψεύδεται μέσω ανακοίνωσης της δικηγορικής εταιρείας του Τ. Αγαπηνού πώληση του κεντρικού κτιρίου που στεγάζεται το εμπορικό κέντρο NAMMOS VILLAGE στη Μύκονο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα στην καθόλα έγκριτη εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τίτλο: «Monopoly στη Μύκονο – Χορός εκατομμυρίων με ακίνητα-φιλέτο που αλλάζουν χέρια», η εντολέας μας Ανώνυμη Εταιρία «ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», 100% ιδιοκτήτρια του κεντρικού κτιρίου που στεγάζεται το εμπορικό κέντρο NAMMOS VILLAGE, κτίριο στο οποίο στεγάζονται οίκοι μόδας παγκόσμιου φήμης, όμορο ακίνητο του εστιατορίου NAMMOS, διαψεύδει απολύτως ότι έλαβε χώρα οιανδήποτε πώληση αναφορικά με το ακίνητο ιδιοκτησίας της.

1. Η εντολέας μας εταιρία διευκρινίζει ότι το ακίνητο της παραμένει στην απόλυτη κυριότητα της, πρόκειται δε για το νεότερο και μεγαλύτερο σε έκταση ακίνητο του ανωτέρω Εμπορικού κέντρου, πλησίον της εισόδου του εστιατορίου Nammos.

2 Το εν λόγω ακίνητο, μετά την πλήρη πολεοδομική νομιμοποίηση του δια της κατεδάφισης αυθαιρεσιών που είχαν λάβει χώρα από προγενέστερους ενοικιαστές και μετά την αποβολή αυτών που πέτυχε η δικηγορική εταιρία «Ν. Τ. Αγαπηνός & Συνεργάτες», αλλά και μετά από την εντυπωσιακή αναμόρφωση που έλαβε χώρα από τους επιχειρηματίες του Nammos Village, βρίσκεται προς διάθεση από τον παγκόσμιο οίκο Ιδιωτικών Δημοπρασιών Christie’s προς ανεύρεση αγοραστή του.

3 Η εντολέας μας συνεπώς διευκρινίζει ότι το εν λόγω ακίνητο δεν έχει πωληθεί, αντιθέτως η εντολέας μας είναι ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή του ακινήτου από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

4. Υπεύθυνη για τις διαπραγματεύσεις έχει εξουσιοδοτηθεί η Δικηγορική Εταιρια «Ν. Τ. Αγαπηνός & Συνεργάτες» από τον Πρόεδρο και Δ/ν Σύμβουλο Εμμανουήλ Αγγελετάκη.

Για την Δικηγορική Εταιρία
Τέλλος Αγαπηνός Δικηγορος Αθηνών LLM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα