Δέκα σημαντικά μέτρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια σύγχρονη Ελλάδα

από fimotro

“Δεν υπόσχομαι θαύματα, μόνο σκληρή δουλειά – Οι πολίτες περιμένουν από εμάς τολμηρά βήματα” ανέφερε ο πρωθυπουργός

Στις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις του για ισχυρή οικονομία, τη στήριξη της κοινωνίας, την αύξηση των εισοδημάτων, την βελτίωση της Υγείας, την αναβάθμιση της Παιδείας, τη στεγαστική πολιτική και την ισχυρή Ελλάδα, αναφέρεται ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων.

«Σήμερα, είμαστε σε μία νέα αφετηρία. Οι πολίτες περιμένουν τολμηρά βήματα σε ένα μέλλον που δεν μπορεί να περιμένει. Ώστε μαζί να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς την αισιόδοξη Ελλάδα του 2030. Με όραμα, με σχέδιο και πολλή δουλειά» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει: «Στην αρχή της νέας μας θητείας λοιπόν, δεν θα υποσχεθώ θαύματα. Μόνο επίμονη και σκληρή δουλειά. «Γίνεται;» είχαν αναρωτηθεί ορισμένοι το 2019. «Και όμως, γίνεται», τους απαντήσαμε στην πρώτη τετραετία. Έτσι θα συνεχίσουμε και στα επόμενα χρόνια.Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το κάνουμε».

Δείτε τις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα