Δείτε ποια γυμνάσια δεν θα ανοίξουν την Δευτέρα

από fimotro

Παρόλο που την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το καθολικό άνοιγμα των γυμνασίων σε όλη την επικράτεια, φαίνεται πως υπάρχει πλέον ένα σοβαρό ζήτημα με γυμνάσια που βρίσκονται σε «κόκκινες» περιοχές και τα οποία, όπως προκύπτει, θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυμνάσια που συστεγάζονται με λύκεια και «μοιράζονται» ίδιους καθηγητές.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Mega, το Σάββατο κάποιοι μαθητές Γυμνασίωνενημερώθηκαν πως θα συνεχίσουν τα μαθήματα από τα σπίτια τους, αφού οι καθηγητές θα πρέπει να διδάξουν με τηλεκπαίδευση, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει και εκείνοι να βρίσκονται στο σπίτι τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή σε πολλά σχολεία δεν υπάρχουν επαρκείς υποδομές, για να μπορούν καθηγητές τη μία ώρα να διδάσκουν στα γυμνάσια δια ζώσης και την επόμενη ώρα να διδάξουν μέσω υπολογιστή στους μαθητές του λυκείου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα γυμνάσια που θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα βρίσκονται στον Άλιμο, το Ίλιον και την Τανάγρα.

Παράλληλα, αναμένεται ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλες τέτοιες περιοχές και να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα