Τα νέα τιμολόγια όλων των παρόχων στους λογαριασμούς ρεύματος τον Απρίλιο

Δείτε πως διαμορφώνονται οι μειωμένες τιμές στο σύνολο των προμηθευτών

Σημαντικά χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο ανακοίνωσαν οι περισσότεροι προμηθευτές ρεύματος σε συνέχεια της αποκλιμάκωσης των τιμών στο ελληνικό χρηματιστήριο Ενέργειας και τη διεθνή αγορά.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές είναι ήδη χαμηλότερες από το στόχο των 15-16 σεντς ανά κιλοβατώρα που είναι η τιμή – στόχος μετά την εφαρμογή των κρατικών επιδοτήσεων που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ, που είναι και ο μεγάλος πάροχος, “κουρεύει” κατά 3,5 λεπτά την τιμή της κιλοβατώρας στο βασικό τιμολόγιό της για τον επόμενο μήνα, για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες. Διαμορφώνεται στα 16,5 λεπτά/κιλοβατώρα, ενώ για καταναλώσεις πάνω από 500 κιλοβατώρες η τιμή πάει στα 17,70 λεπτά/κιλοβατώρα. Το νυχτερινό τιμολόγιο διαμορφώνεται στα 12,5 λεπτά/κιλοβατώρα.

Υπενθυμίζεται ότι για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες, 19,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 19,9 τον Φεβρουάριο). Για υψηλότερη κατανάλωση, 20,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 21,1). Νυχτερινό τιμολόγιο: 15,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 15,8).

Τα βασικά τιμολόγια που γνωστοποιήθηκαν ως τώρα από τους λοιπούς προμηθευτές ρεύματος, είναι:

  • Protergia: 14 λεπτά ανά κιλοβατώρα,.
  • Ήρων Protect: 18,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
  • Elpedison Economy: 12,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα ημερήσια χρέωση και 22,33 λεπτά το νυχτερινό (από 19,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα και 18,83 αντίστοιχα το Φεβρουάριο).
  • NRG: 16,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
  • Watt&Volt: στα 14 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
  • Volterra: 18,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα
  • Zenith: 11,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα (πρόγραμμα Power Home now)

Related posts

Χαλκίδα: Αγοράκι 4 ετών κυκλοφορούσε μόνο του στους δρόμους – Η μητέρα είναι σε ίδρυμα

Νέο αυτόνομο υπουργείο για την οικογένεια και το δημογραφικό υποσχέθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Σεισμός στην Αταλάντη – Αισθητός και στην Αττική – Δεν συνδέεται με το γνωστό ρήγμα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα